fbpx

JAVNI POZIV ZA DODJELU PLASTENIKA SA DODATNOM OPREMOM – OPŠTINA UGLJEVIK

JAVNI POZIV
za podnošenje zahtjeva za dodjeluplastenika od 100m2 m sa sadnim/sjemenskim materijalom, sistemom zanavodnjavanje i dodatnom opremom

Opština Ugljevik u saradnji sa nevladinom organizacijom Muslim Aid Association sasjedištem u Sarajevu raspisuje Javni poziv za podnošenje zahtjeva za dodjelu 20plastenika od 100 m2 sa sadnim/sjemenskim materijalom, sistemom zanavodnjavanje i dodatnom opremom. Projekat sufinansiraju opština Ugljevik, 40%,nevladina organizacija Muslim Aid Association 40% i krajnji korisnik sa 20% odukupne cijene plastenika i opreme.

Pravona učešće u Projektu imaju socijalno i materijalno ugrožene osobe i mlade osobesa područja opštine Ugljevik koje posjeduju vlastito poljoprivredno zemljišteili je zemljište u vlasništvu članova uže porodice po pravoj liniji (majka,otac, djed itd.), kao i zemljište ustupljeno na korištenje ili u zakup uneposrednoj blizini stambenog objekta u kojem stanuju.

Pravona dodjelu plastenika sa dodatnom opremom nemaju lica koja su dobila donacijuplastenika od opštine, nadležnih ministarstava, humanitarnih i drugihorganizacija u zadnje tri godine. Pravo učešća nemaju članovi uže porodicezaposlenika Muslim Aid Sarajevo i opštine Ugljevik.

 Obrasci zahtjeva za prijavu mogu se preuzetišalter sali opštine Ugljevik na službenoj web stranici www.opstinaugljevik.net/, zajedno sa dokumentacijom predatiu zatvorenoj koverti na protokol opštine Ugljevik sa naznakom “Za javni poziv za dodjelu plastenika i opreme“, a rok za podnošenje zahtjeva je 20kalendarskih dana, od dana objavljivanja javnog poziva na web stranici.

Svedodatne informacije mogu se dobiti u odjeljenju poljoprivrede Opštine Ugljevik,kancelarija broj 10 i 30, svakim radnim danom od 07:00-15:00 sati i na kontakttelefon 055 773 775 i 055 773 758.