fbpx

Poklon za osmijeh

Najveći poklon je dječji osmijeh

Svake godine za Ramazan nastojimo obradovati djecu u teškoj ekonomskoj situaciji. Ove godine smo pripremili preko 270 ramazanskih paketića sastavljenih iz poslastica za djecu i školski pribor za ljepši školski početak.

Ramazan je mjesec u kojem se trebamo sjetiti onih kojima je pomoć potrebna. Muslim Aid BiH se svaki Ramazan potrudi obradovati djecu koja primaju stipendiju  našeg Rainbow Family programa što obimnijim poklonom kako bi im srcu približili Ramazan. O tome da smo uspjeli govorili su nam osmijeh i radost na dječijim licima kada su ugledali svoje darove i nadamo se da će im školski pribor biti motivacija za učenje u novoj školskoj godini. 

Ukoliko i Vi želite na ovakav način biti uzrok radosti nekom djetetu to možete i u okviru Muslim Aid-a u BiH. Stipendirajte neko dijete i postanite član našeg Rainbow Family projekta. O Rainbow Family programu se možete informisati preko naše web stranice. Nadamo se što većem broju zainteresovanih jer to znači veći broj djece kojima možemo olakšati i uljepšati barem malo Ramazan, bajrame, ali i svakodnevni život.